iemand die hardloopt

Fatburners werken ze?

De zomer nadert en je wil snel afvallen je ziet fatburners staan, je twijfel moet ik ze gaan halen? Er zijn veel verschillende meningen over fatburners of het troep is of echt werkt, maar hoe werkt zo’n fatburner nou eigenlijk precies dan?

Wat zit er eigenlijk in fatburners en hoe werkt het?

Fatburners bevatten stoffen waardoor je meer energie krijgt en je stofwisseling wordt verhoogt. De stoffen die over het algemeen in fatburners zitten zijn:

  1. L-Carnitine
  2. Groene thee
  3. Guarana
  4. Cafeïne
  5. Taurine
  6. CLA

Van elke stof weten we niet zeker of ze helpen met vet verbranden, we weten alleen zeker van cafeïne dat het het honger gevoel stopt en extra energie geeft waardoor je ook meer afvalt. Door de extra energie die je krijgt zorgt ervoor dat je extra calorieën gaat verbranden, naast de calorieën die je verbrand met trainen. Zo werken fatburners dus.

 

Nadeel van fatburners.

Een nadeel van fatburners is dat niet alle fatburners echt werken sommige zijn gewoon een goed marketingpraatje. Bij goede fatburners is het nadeel dat na enige tijd dat de werking minder moet. Eigenlijk zou je daarom de dosering moeten verhogen. Doe dit nooit zomaar dit is slecht voor je lichaam. Een betere manier om vet te verbanden is dus minder eten en meer bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *