2 maal daags trainen goed?

Tweemaal daags trainen goed?

De zomer begint eraan te komen en wilt iedereen zo droog mogelijk worden. Je ziet fitness-influencers vlogs maken dat ze twee keer per dag trainen, maar is dat goed? En helpt het eigenlijk wel. Zelf ben ik nu ook begonnen met twee keer per dag trainen. Ik merk nu al dat het best zwaar is, maar mogelijk. Zelf voetbal ik en werk ik er ook naast. Aangezien ik op dit moment op een hoog en serieus niveau voetbal bespaar ik me de moeite om op de dagen wanneer ik voetbal training te hebben om dan nog steeds twee keer na de sportschool te gaan. Ik ga voor de rest nu drie keer per week, twee naar de sportschool. Je merkt qua vetverbranding na twee weken gelijk verschil. Je moet bij twee keer op een dag trainen er op letten dat je niet twee keer krachtraining doet. Dit heeft geen nut aangezien je niet instaat bent om alle spiergroepen zo te kunnen verdelen dat je in de avond dezelfde moet trainen wat er voor zorgt dat je een slechtere workout krijgt. Probeer een uur cardio te doen en buik erbij te pakken. Je kan zelf invullen wat voor cardio je wil doen.

Bij droogtrainen

Als je aan het droogtrainen bent betekent het nu niet dat als je tweemaal daags traint je nu alles mag eten wat je wil, wel moet je ervoor zorgen dat je genoeg proteïnes krijgt om twee keer per dag te kunnen trainen anders gaat je lichaam spier afbouwen en dat is niet wat je wil lijkt me. Probeer dan een ei te bakken s ’middags tussendoor of een bak skyr te eten of magere kwark. Magere kwark is proteïne rijk en laag in calorieën het perfecte voedsel om te gaan eten als je aan het droog trainen bent. voor meer tips kijk op de pagina vetverbranding hier; https://youngathlete.nl/jouw-summerbody/

Hier is een lijst met ander eten

https://drogespieren.nl/afvallen/eiwitrijk-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *